Lokaler att hyra i Stationshus 1

Lokaler att hyra Stationshus 2

Lokaler att hyra Stationshusen Falkenberg

I dagsläget finns lokaler att hyra i hela våning 4 i Stationshusen Falkenberg. Här kan lokaler och kontor specialanpassas och delas upp efter hyresgästernas önskemål. Hela ytan är på 1210 kvm. med stora och luftiga fönsterpartier som ger mycket ljus och rymd. Med sina två trapphus är den enkel att dela av. Se lediga ytor.

Hus 2 är klart före hus 1

Vi har valt att färdigställa det mindre huset, Stationshus 2, som är på 4 våningar först. En av våra hyresgäster där är Friskis & Svettis. Med gym och träningsyta i toppmodern miljö och med toppmodern utrustning finns de på 2100 kvm i nedre plan, Stationshus 2. Ett perfekt tillfälle för alla våra hyresgäster att träna både före och efter arbetstid, eller passa på att ta ett pass på lunchen.

Perfekt läge

Vi är glada att Region Halland har valt att omlokalisera sin verksamhet till Stationshus 2. Där har man på plan 1 och 2 samlat sina 100 medarbetare för att effektivisera sin verksamhet. Det unika läget passade Region Halland perfekt för att enkelt kunna samla sina olika avdelningar och medarbetare på en geografisk plats som underlättar pendling och rekrytering.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!