Falkenbergs nya landmärke

Stationshusen – ett unikt läge

Det är lätt att hitta till Stationshusen i Falkenberg. Med sina 16 respektive 28 meter höga byggnader syns Stationshusen klart och tydligt från vilket håll du än kommer. Med sitt unika läge vid tågstationen och motorvägen kommer Stationshusen i Falkenberg att bli ett landmärke.

Var du än bor längs kusten har du alltid nära till jobbet. Antingen du åker bil eller kollektivt har Stationshusen ett unikt läge. Enkelt att ta sig till och från, från alla olika håll.

I Falkenberg är det lätt att vara

I Falkenberg är det alltid nära till allt. Nära till centrum, till havet och naturen, till skolor, till aktiviteter och till nöjen. Inflyttningen ökar både när det gäller invånare och företag. Här kan alla skapa en bra plattform. Falkenberg är utsedd till bästa skolkommunen i Halland och med sitt fina företagsklimat ligger Falkenberg i topp bland Hallands kommuner.

Falkenberg och havet hör ihop. Kitesurfa, cykla, paddla, simma, fiska… listan på aktiviteter kan göras lång. Närheten till naturen är en av anledningarna till att så många trivs här, och här finns många vandrings- och cykelleder. Här kan man följa elitidrott inom många olika grenar och det finns ett rikt kulturliv.
Falkenberg är också en känd matdestination med närproducerad mat av högsta kvalitet. Här kryssar du gärna bland alla små gårdsbutiker, mikrobryggerier och restauranger. Mer om Falkenberg