Stationshusen i Falkenberg

Området kring tågstationen fortsätter att växa och här bygger vi nu Stationshusen i Falkenberg. Stationshusen erbjuder en toppmodern kontorspark för företag och organisationer som prioriterar tillgänglighet och det stationsnära läget, som dessutom har den absoluta närheten till motorvägen som förbinder Halland med Oslo i norr och Köpenhamn i söder.

Modern arkitektur med lokaliteter långt utöver det vanliga och med en tydlig miljöprofil, certifierat enligt Miljöbyggnad Silver. Med sitt unika läge vid tågstationen och motorvägen kommer Stationshusen i Falkenberg att bli ett landmärke.

Hus 1 & 2

Stationshusen byggs i två etapper, där första etappen består av en byggnad i fyra våningar. Här flyttar Friskis & Svettis och Region Hallands öppenpsykiatri in vid årsskiftet 20/21. Den andra etappen består av en sju våningar hög byggnad. I bottenplan kan det komma att finnas all tänkbar service som exempelvis restaurang, café, blomsteraffär och frisör. Allt för att göra det så smidigt som möjligt för de som reser, jobbar eller bor i området.

De olika våningsplanen håller just nu på att hyras ut och huset beräknas stå färdigt inom ett par år. Mellan husen kommer det att finnas ett vackert torg med lummiga träd, ett vattenspel och sittbänkar. Tillsammans med utemiljön bildar Stationshusen en plats där alla som bor och arbetar i området, liksom alla tågresenärer, kan mötas. Se lediga ytor

Presentation Stationshusen

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.