Pendlarens dröm

Stationshusen pendling

Pendla till Stationshusen – Nära stationen, nära motorvägen

Stationshusen har ett unikt läge precis intill Falkenbergs tågstation och med 900 meter till motorvägen. Du tar dig snabbt och enkelt till Göteborg på en timma och ner till Köpenhamn på drygt det dubbla. Mycket hög tillgänglighet med kollektivtrafik med hållplats för buss och Taxizon. Det är bara en minuts promenad från och till tågtstationen.

Det är lätt att hitta hit. Med sina 16 respektive 28 meter höga byggnader syns Stationshusen klart och tydligt från vilket håll du än kommer. Med sitt unika läge vid tågstationen och motorvägen kommer Stationshusen i Falkenberg att bli ett landmärke.

Sparad tid är livskvalitet

Var du än bor längs kusten har du alltid nära till jobbet. Antingen du åker bil eller kollektivt har Stationshusen ett unikt läge. Enkelt att ta sig till och från, från alla olika håll.

Till/från Tåg • Bil • Avstånd
Falkenberg – Göteborg 59 min • 1 tim 4 min • 100km
Falkenberg – Kungsbacka 38 min • 47 min • 74 km
Falkenberg – Varberg 15 min • 35 min • 33 km
Falkenberg – Halmstad 19 min • 42 min • 41 km
Falkenberg – Laholm 42 min • 48 min • 65 km
Falkenberg – Båstad 42 min • 1 tim 24 min• 84 km
Falkenberg – Helsingborg • 1 tim 25 min 1 tim 17 min • 127 km
Falkenberg – Malmö 2 tim 8 min • 1 tim 47 min • 176 km
Falkenberg – Kastrup 2 tim 31 min • 2 tim 2 min • 208 km
Falkenberg – Köpenhamn 2 tim 47 min • 2 tim 32 min • 218 km

Staden vid havet

I Falkenberg är det alltid nära till allt. Nära till centrum, till havet och naturen, till skolor, till aktiviteter och till nöjen. Inflyttningen ökar både när det gäller invånare och företag. Här kan alla skapa en bra plattform. Falkenberg är utsedd till bästa skolkommunen i Halland och med sitt fina företagsklimat ligger Falkenberg i topp bland Hallands kommuner. Mer om Falkenberg