Ett landmärke med 7 våningar

Inom kort kommer vi att påbörja byggnation av Stationshus 1 som är lite större med sina 7 våningar. Detta kommer att bli det stora landmärket och en symbol för Entrén till Falkenberg.
I bottenvåningen kan det komma att finnas olika former av service som exempelvis restaurang, café, blomsterbutik och frisör. Detta för att kunna erbjuda service till hyresgäster, tågresenärer och alla boende i närområdet. Alla besökare till Stationshusen, som exempelvis alla Friskis & Svettis medlemmar, utgör också ett stort underlag för all serviceverksamhet.

Alltid nära till en fika

För alla företag med sina medarbetare, tillsammans med alla besökare, tågresenärer och närboende, kommer det att finnas ett stort behov av restaurang och caféverksamhet. Allt från en frukost före träning eller jobb, till dagens lunch och catering för möten och andra sammankomster som kommer att ske i Stationshusen och i närområdet. Här finns stora möjligheter att utveckla en verksamhet från grunden, då vi har möjlighet att anpassa för er verksamhet. Låt din fantasi flöda fritt så gör vi verklighet av detta tillsammans!

Nära till det du behöver

I entréplan på Stationshus 1 skapas det rum för butiker, café och restaurang. Här ska man under samma tak kunna inhandla blommor, delikatesser, gå till frisören och äta en bit mat. Ytan är cirka 900 kvm. och har två entréer.

En plats som samlar många människor har alltid ett behov av kringtjänster för både hyresgäster och närboende. Detta skulle exempelvis kunna vara en blomster/presentbutik, frisör eller tandläkare.

Ni har ideérna, vi har ytorna

Byggnationen av Stationshus 1 kommer att påbörjas inom kort. Det blir ett fantastiskt vackert och arkitektoniskt hus som kommer att utgöra en Entré för Falkenberg. Huset blir ett landmärke som välkomnar besökare både med tåg och bil. Huset kommer att uppföras i 7 plan med en yta på över 6000 kvm. Det kommer att finnas en takterass med möjlighet till träning och rekreation.

I detta läge finns stora möjligheter att påverka byggnationen och anpassa lokalerna för speciella behov och önskemål. Allt gällande specialinstallationer till önskemål om design och ytskikt. Vi ser framför oss hur huset fylls av kontorslokaler för alla möjliga olika verksamheter; små och stora bolag, startups och enskilda företagare i co-office-miljöer.

Se lediga ytor