Lediga lokaler

Stationshusen i Falkenberg

Lediga lokaler i Falkenberg

Stationshusen i Falkenberg byggs i två etapper, där första etappen består av en byggnad i fyra våningar. Den andra etappen består av en sju våningar hög byggnad.

De olika våningsplanen håller just nu på att hyras ut och huset beräknas stå färdigt inom ett par år. Här finns lediga lokaler och kontor, och i detta läge finns stora möjligheter att påverka byggnationen och att anpassa lokalerna för speciella behov och önskemål. Både avseende specialinstallationer samt önskemål gällande design och ytskikt.

I bottenplan kan det komma att finnas all tänkbar service som exempelvis restaurang, café, blomsteraffär och frisör. Mellan husen kommer det att finnas ett vackert torg med lummiga träd, ett vattenspel och sittbänkar. Tillsammans med utemiljön bildar Stationshusen en plats där alla som bor och arbetar i området, liksom alla tågresenärer, kan mötas. Se lediga ytor

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!